20 Kasım 2015 Cuma

Gelinlikte Sırt Dekolteleri!






Gelinlik..O bembeyaz ipek kumaşlar,boncuklar,danteller,tüller,taşlar bir genç kızın hayatı boyunca hayal ettiği tek şey.

Her genç kızın kafasında bir gelinlik modeli vardır.Ya kabarıktır,ya balıktır,ya straplez yada dantellidir.Saçına hatta makyajına kadar hayallerinde kurup kurup bozar :)

Acaba nasıl durur? sevdiğim adam beni gördüğünde etkilenir mi? duygulanır mı? daha bir çok soru vardır kafasında.Haklıda.O kadar kolay mı gelinlik seçimi.Tek bir kez giyiceksin,tek bir kez sevdiğin adam elini tuttuğunda üzerinde gelinlik olucak :)

17 Kasım 2015 Salı

Tek Taş -.-






Kalpli bir tek taş mı?Ah hayır olamaz!Bu yüzüğü gördükten sonra hayır diyebilicek bir genç kız var mı?Ben hiiiiç sanmıyorum..

Ama tıpkı bunun kadar başınızı döndürecek modeller bu yazının hemen altında saklı :)

Gelin beraber bakıp hayallere dalalımmmm dırırırım :)

10 Kasım 2015 Salı

Blog Başlığı (Header) İçin En Tatlı Resimler




Konuya başlamadan önce kendi blog header'imi yapmama yardımcı olan - http://tugbagungor.blogspot.com.tr -Tuğba Güngör'e çoook teşekkür ederim.Sayesinde blogumu çok tatlı hale getirdim.Sadece yorumda sorduğum soruyu bile açıklayıcı bir şekilde hemen blogunda yayınlayan bir blog yazarı :) buradan sevgilerimi gönderiyorum...



5 Kasım 2015 Perşembe

Renklerden İlham Alın | Ev Dekorasyonu



Bırakın artık o eski aynı model koltuk takımlarını.Renkler huzur ve ferahlık verir.

Peki renklerin psikoloji üzerindeki etkilerini hiç duymuş muydunuz?

3 Kasım 2015 Salı

Hatıra Fotograf Çerçevesi Yapımı



                                

Merhaba,
Bugün kendi yaptığım DIY projesini paylaşacağım.Kendi tasarladığınız çerçevedemi fotoğraf çekilmek istiyorsunuz?O zaman bu yazı tam size göre :)))